Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Hamers

Van rubber hamer tot vuisthamer. Er zijn ontzettend veel beroepen te bedenken waar hamers worden gebruikt. Ook elk huishouden zou in het bezit moeten zijn van de juiste hamer. De gewone klauwhamer is ideaal om een spijker mee in hout te slaan. Altijd makkelijk wanneer je deze in huis hebt. De vuisthamer is een stratenmakers hamer die elk erkend stratenmakersbedrijf in haar bezit heeft.

Pagina
Pagina

Hamers kopen als stratenmaker?

Stratenmakers hamer. De straathamer heeft veel weg van een kaphamer. De steel is kort en de achterzijde van de hamer heeft een lang, scherp en gebogen snijvlak. Met deze gebogen zijde, kunnen gemakkelijk stenen door de midden worden gehakt. De voorzijde is korter en is bedoelt voor het echte inslaan van de straatstenen.

Rubber hamer

De kop is van massief rubber en in verschillende groottes verkrijgbaar. Materialen die niet mogen beschadigen kunnen met de rubber hamer worden bewerkt. Op de camping gebruiken we de rubberhamer om de haringen in de grond te slaan. Maar ook de straatmaker gebruikt deze hamer om tegels in een zandbed te drijven. Licht uitdeukwerk kan op een voorzichtige manier met een rubberhamer worden gedaan.

Vuisthamers

Vuisthamers hebben een zware kop met twee slagvlakken. Onmisbaar gereedschap bij sloopwerkzaamheden. Ook het inslaan van afrasterings- of piketpaaltjes kunnen prima met de vuisthamer worden gedaan.