Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Boormachines

Boormachines behoren tot de vaste uitrusting van elke doe-het-zelver. Oude boormachines gaan echter regelmatig flink in kwaliteit achteruit, wat zorgt voor nodeloos oponthoud en de nodige irritatie. Accu's gaan snel leeg en de algehele kwaliteit is gewoon een stuk minder. Met onze boormachines behoren deze problemen tot het verleden. Dankzij de uitstekende kwaliteit kunt u er vele jaren mee vooruit en dankzij de sterke accu's hoeft u niet constant te laden.

Pagina
Pagina

Een boormachine kopen

Ga na wat voor werkzaamheden je met de machine wilt uitvoeren. Moet deze worden gebruikt voor het boren van gaatjes in baksteen of beton dan is de machine die je moet hebben er een met een klopfunctie. De boor wordt dan tijdens het boren van het gat stevig heen- en weer bewogen in de lengte van de boor.

De boormachines die tegenwoordig in een winkel kunnen worden gekocht hebben een multifunctionele functie. Vaak kunnen ze ook gebruikt worden voor het in- en uitdraaien van schroeven, maar ook als slijpmachine.

Wanneer je er een gaat kopen, is het verstandig eerst na te gaan wat je er allemaal mee wilt doen. Voor zwaar werk heb je er een nodig met een groot vermogen. Ook het toerental is belangrijk. Indien je niet precies weet welke boormachine voor jou geschikt is, kun je het beste eerst goed informatie inwinnen bij Vanmelis.nl. Wij zullen je met raad en daad bijstaan.

Tips bij het kopen van boormachines

Wanneer je van plan bent om te gaan schroeven kun je gebruik maken van een schroefmachine, accuboormachine, accuklopboormachine of een boorhamer / combihamer.

Wil je gaan boren in metaal, zachte steensoorten en hout? Dan heb je een accuboormachine, klopboormachine, boorhamer / combihamer of kolomboormachine nodig.

Als je gaat boren in harde steensoorten kun je gebruik maken van een klopboormachine of een boorhamer / combihamer.

Wanneer je gaat breken (beitelen) maak dan gebruik van een combihamer of een breekhamer.