Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Bestrating

Bestrating benodigheden kopen. Ben je op zoek naar een bestratingsbenodigheden? Dan ben je bij Van Melis op de juiste plaats. Wij hebben een ruim assortiment aan stratenmaker benodigheden. Onze bestrating benodigheden hebben een scherpe prijs en zijn van goede kwaliteit.

Vanmelis.nl = dé straatmakershop voor al uw benodigdheden

Je hoeft niet meer de deur uit om deze materialen in huis te halen. Je kunt ze gemakkelijk en snel online kopen bij Van Melis. Het online aanbod is een stuk uitgebreider en daardoor zal je zeker kunnen slagen in het vinden van het juiste straatmakersgereedschap. De meeste artikelen hebben we in verschillende versies. Neem bijvoorbeeld onze trilpaten. Hierbij moet je goed opletten dat de trilplaat de benodigde slagkracht heeft. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bestrating benodigdheden

De stratenmaker heeft een aantal gereedschappen nodig die gebruikt worden om een mooi terras of tegelpad aan te leggen. Een stratenmaker die nog ouderwets op de knieën een tegelpad creëert zie je nog dikwijls. De hulpmiddelen om het werk te verlichten zijn:

  • De tegelheffer
  • Stenen- of klinkerknipper
  • Kalkzandsteenknipper
  • Stoot- of breekijzer
  • Bandentang en tegelklopper
  • Paalrammer en draadpen
  • Rubber hamer
  • Trilstampers
  • Trilplaten

Dit is nog maar een kleine greep uit de collectie gereedschappen die de stratenmaker nodig heeft. Allemaal duurzaam en hoogwaardig kwaliteitsmateriaal, waar dit zware werk wat lichter mee wordt gemaakt.

Alle stratenmaker benodigdheden

Stratenmakersgereedschap koop je eenvoudig online. Het online aanbod biedt voor ieder wel wat wils. Je kunt een keuze maken uit het meest gevarieerde aanbod. Kies ook voor Van Melis, de straatmakershop om online stratenmakersgereedschap te kopen. Stratenmakersspullen koop je namelijk ook zeer voordelig online, naast al het tuin- en overige gereedschap. De prijzen zijn vaak een stuk lager dan in de winkel. Voor alle stratenmakersgereedschap kun je hier terecht. Je vindt hier werkelijk alles wat je nodig heeft om straten te maken. Dit hoeft helemaal niet veel geld te kosten wanneer je dit zelf wilt gaan doen!. Voor bestrating zelf kun je kijken bij een van onze partnerwebshops die tuintegels, opsluitbanden en allerlei bestrating online aanbiedt.