Gratis verzending vanaf €49,-
100 dagen bedenktijd

Hozelock Elektrische Rugspuit Pro 15 Liter

Speciale prijs 194,40 270,00
Belangrijke kenmerken
  • Anti-drip trigger
  • 40 cm aluminium lans
  • Druk van 1.5 tot 3 bar
  • Gratis verzending v.a. 49,- Op sommige producten kunnen afwijkende verzendkosten van toepassing zijn. Welke verzendkosten van toepassing zijn, zie je tijdens het afronden van de bestelling. Bij speciaal transport gelden de verzendkosten die op de productpagina worden getoond.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Betaal na ontvangst

Advies nodig? Wij helpen je graag verder!
Stel je vraag rechtsonder per chat
Bel: 0528 - 204024
E-mail: info@vanmelis.nl

Omschrijving

Deze elektrische 15 liter rugspuit is uitgerust met een doorschijnende tank met schaalverdeling en comfortabele verstelbare schouderbanden. De tank beschikt over een brede vulopening (130 mm) met  inzetfilter waarmee spetteren bij het vullen wordt voorkomen en de spuitkop beschermd tegen blokkade door grotere deeltjes.

Deze rugspuit is uitgerust met aan/uit schakelaar met drie verschillende standen voor het instellen van de druk (variërend van 1,5 tot 3 Bar) waardoor zij geschikt is voor diverse verschillende toepassingen zoals behandelingen met insecticide, schimmelwerende middelen, onkruidbestrijding of meststoffen.  Een tweede filter onderaan de tank biedt daarnaast extra bescherming tegen blokkade van de pomp. Standaard is deze rugspuit uitgerust met een Anti-drip trigger die ervoor zorgt dat de vloeistofaanvoer bij het loslaten van de trigger direct wordt afgesloten waarmee verspilling of lekkage wordt voorkomen.

De spuit wordt geleverd met een 40 cm aluminium lans met holle kegel spuitkop voor behandeling van schimmels & insecticide. De oplaadbare lithium-ion accu is uitgerust met een batterij indicatorlampje en heeft een gebruiksduur van 2,5 tot 4,5 uur (afhankelijk van ingestelde druk) en een oplaadtijd van ca. 4 uur. Deze elektrische rugspuit is geschikt voor gebruik met alle Hozelock accesssoires zoals een verlenglans of onkruidkap en daarnaast zijn ook alle eventueel benodigde reserveonderdelen beschikbaar. Hozelock verleent op dit apparaat een garantie van 3 jaar. 

Voor- en nadelen
  • Aan/uit schakelaar met drie verschillende standen voor de druk (variërend van 1,5 tot 3 Bar)
  • Gebruiksduur van 2,5 tot 4,5 uur
  • Uitgerust met een Anti-drip trigger
Specificaties
Meer informatie
Artikelnummer4615-1240
EAN5010646062787
MerkHozelock
CollectiePro
KleurTransparant
MateriaalKunststof
AandrijvingElektrisch
Inhoud drukspuiten15 liter
Garantie2 jaar