Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Tuinslanghaspels

Tuinslanghaspels kopen?

Wanneer de tuin wat extra water kan gebruiken, dan is een tuinhaspel een handige tool. Het is een opbergsysteem die de tuinslang netjes laat terugspoelen. Tuinslanghaspels zijn mobiel en neem je dus mee waar je ook wenst.

Er zijn verschillende soorten op de markt: Lichte modellen kun je zelf dragen, andere hebben een grotere handgreep met banden die je als een karretje meevoert of vaste muurhaspels. De manier waarop de tuinslang wordt opgerolt is afhankelijk van het systeem: ofwel handmatig met een hendel, met een voetpomp of automatisch!

32 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

32 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Tuinslanghaspel kopen

Wil je een tuinslanghaspel kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Van Melis vind je namelijk een uitgebreid aanbod. Er bestaan namelijk verschillende soorten. Zo hebben we een vrijstaande tuinslanghaspel van Brennenstuhl die je makkelijk met je mee kunt dragen. Als je ook nog een lange aanvoerslang gebruikt, kun je iedere plek in je tuin bewateren.

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een slangbox die vrijwel gelijk is aan de gewone vrijstaande tuinslanghaspel, alleen zit de slang, zoals de naam al zegt, nu in een box. Het voordeel hiervan is dat de slang niet van de haspel kan afrollen.

Misschien vind je het wel fijn als de tuinslanghaspel een vaste plek in huis krijgt. Dat kan met een muurhaspel. Met de montagesteun kun je de haspel aan een muur bevestigen.

Tot slot kun je ook nog kiezen voor de Eurom tuinslanghaspel op haspelwagen. Door de stevige wielen en het praktisch handvat is de slangenwagen eenvoudig te verplaatsen.

Automatische tuinslanghaspel

Ben je het geklooi met het oprollen van je tuinslang ook beu? Heb je genoeg gehad van een tuinslang die steeds in de knoop zit of achter een struik blijft haken? Bij Van Melis vind je veel zelfoprollende tuinslanghaspels. Met een druk op de knop van de automatische tuinslanghaspel wordt je tuinslang automatisch terug opgerold. Met een tuinslanghaspel berg je je tuinslang eenvoudig op, maar daarnaast gaat je tuinslang ook langer mee. Een win-win dus!