Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Tuinslangen

Tuinslang kopen

De zomers worden in Nederland steeds warmer en hierdoor is het belangrijk om de planten genoeg water te geven. Bij Van Melis vind je diverse soorten en maten tuinslangen. We hebben diverse variaties zoals: een flexibele tuinslang of een oprolbare tuinslang. Op zoek naar een complete tuinslanghaspel? Ook deze vind je bij ons in diverse maten tegen de scherpste prijzen. Wil je een tuinslang kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Producten 1 tot 60 van 80 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 80 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Tuinslangen

Op zoek naar een goede tuinslang?

Je vindt deze eenvoudig online. Het online aanbod is een stuk uitgebreider dan in de winkel. De prijzen zijn bovendien een stuk voordeliger. Waarom zou je dus niet online kopen? Dit brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Je hoeft er bovendien de deur niet meer voor uit. Het maakt niet uit wat voor tuinslang je zoekt. Bijvoorbeeld een flexibele tuinslang, oprolbare tuinslang of tuinslang met haspel. Kies ook voor een tuinslang aanbieding om veel geld hierop te besparen.

Vind de tuinslang die je zoekt

Kies voor het beste model online. Je kunt kiezen uit vele verschillende modellen. Dit is erg gemakkelijk buiten te gebruiken wanneer je maar wilt.

Een tuinslang kopen is eenvoudig

Kies voor de beste tuinslang aanbieding! Op de website vind je verschillende goede aanbiedingen. De website is dus zeker de moeite waard om te bezoeken. Je zult hier zeker een geschikt model kunnen vinden. Kijk dus gerust eens op de website voor het actuele aanbod. Dit zal je zeker niet teleurstellen.