Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Strooiwagens

Een strooiwagen koop je online!

Dit omdat het online aanbod een stuk uitgebreider is als in de winkel en de prijzen een heel stuk goedkoper. Waarom zou je hier meer geld voor betalen dan dat nodig is? Dat is toch zonde van uw geld? Koop dit daarom voordelig online. Je zal er zeer zeker geen spijt van krijgen. Zie de website voor het actuele aanbod.

Kies voor een model dat goed bij je past

Het maakt niet uit wat voor strooiwagen je zoekt. Voor ieder model zal je online kunnen slagen. Kies voor het model dat het beste aansluit op uw wensen. Dit is natuurlijk helemaal verschillend per persoon. Het maakt niet uit wat voor type je zoekt, je kunt het online vinden. Kijk op de website voor het actuele aanbod van strooiwagens.

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Strooiwagens

De beste strooiwagens

Heb je een strooiwagen nodig voor het onderhouden van je gazon? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij Van Melis hebben wij diverse strooiwagens. Een strooiwagen is erg handig voor het strooien van mest en strooizout. Strooiwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zo kun je kiezen tussen een handmatige of automatische bediening. Met de verschillende maten die er zijn is er altijd een strooiwagen geschikt voor uw gazon of oprit. Je kunt natuurlijk ook gewoon met de hand strooien, maar met een strooiwagen maak je het werk wel een heel stuk makkelijker. Zo blijven je handen ook schoon en wordt het strooigoed gelijkmatig verdeeld over je gazon of oprit.

Het online aanbod van strooiwagens is enorm uitgebreid. Je zal zeker een geschikte strooiwagen kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan een simpel of juist zeer gecompliceerd model. Het maakt niet uit wat voor type je zoekt, je kunt het online vinden bij Vanmelis.nl. 

De beste strooiwagens

Ben je op zoek naar de beste strooiwagens?

Neem je dan eens een kijkje op deze website. Het online aanbod van strooiwagens is enorm uitgebreid. Je zal zeker een geschikte strooiwagen kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan een simpel of juist zeer gecompliceerd model. Het is maar net wat uw persoonlijke voorkeur geniet. Een strooikar hoeft helemaal niet te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een hand strooiwagen. Natuurlijk kun je ook veel andere verschillende modellen van een strooikar kiezen.