Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Kantenmaaiers

Kantenmaaier kopen? Voordelig online!

Om uw gazon een nette uitstraling te geven, kunt u het best een kantenmaaier gebruiken. Hiermee werkt u de zijkanten van uw gazon mooi bij en ziet uw gras er goed verozrgd en strak uit. Kies voor een kantenmaaier benzine of een kantenmaaier elektrisch.

Met een zeer uitgebreid assortiment aan kantenmaaiers slaagt u gegarandeerd bij ons. Met goede kwaliteit kantenmaaiers voor een mooie prijs bent u hier aan het juite adres. 

26 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

26 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kantenmaaiers

Een grastrimmer, kantenknipper, kantenmaaier of strimmer koopt u online. Het online aanbod is een stuk uitgebreider als in de winkel. Kantenmaaier kopen? Dit doet u dus voordelig en gemakkelijk online. U zal zeker geen spijt krijgen van deze aankoop. Dit omdat u het voor weinig geld online kan koppen. Dit zal zeker veel geld kunnen schelen in de portemonnee. Niemand wilt hier meer geld voor betalen dan dat nodig is. U ook niet toch? Koop het daarom voordelig online!

 Voor ieder type kunt u hier terecht" Het maakt niet uit naar wat voor type u op zoek bent. U vindt het beste type online. Dit kan zeker veel geld in de portemonnee schelen. Het is dus zeker de moeite waard om op zijn minst eens te vergelijken!

Is een kantenmaaier handig?

Een kantenmaaier is een handig apparaat, die je na het maaien met een elektrische of handmaaier van je gazon, kunt gebruiken om het geheel strak af te werken. Een kantenmaaier wordt ook wel grastrimmer genoemd. De randen van het gras zijn vervelende stukjes om mooi strak afgewerkt te krijgen. Omdat er stenen of planten in de weg zitten, is het noodzaak om deze stukjes apart met de hand te doen. Een grastrimmer of kantenmaaier is dan een uitkomst. Ook voor het maaien van nat gras is de kantenmaaier het juiste stuk gereedschap.

Je kantenmaaier koop je voordelig online!

Het online aanbod van kantenmaaiers bij Van Melis is zeer uitgebreid. Slaag ook gemakkelijk in het vinden van een goed model online. Je zal hier zeker een goed exemplaar kunnen vinden. Kies voor een kantenmaaier, grastrimmer, kantenknipper of kantenmaaier accu of elektrisch. Met een kantenmaaier met accu kun je wat meer, maar het is vaak ook wat duurder.

Het maakt niet uit naar wat voor type je op zoek bent. Je vindt het bij Van Melis. Dit kan zeker veel geld in de portemonnee schelen in vergelijking met andere winkels. Vragen? Neem gerust eens contact met ons op!