Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Bosmaaiers

Waarom een bosmaaier kopen?

Een bosmaaier is een draagbaar gereedschap dat in de groene sector voor verschillende werkzaamheden gebruikt wordt, zoals:

  • het maaien van grassen, kruiden en lichte houtige gewassen rondom obstakels of beplantingen
  • het afzagen van kleine houtachtige gewassen

Er bestaat zowel een benzine bosmaaier alsook een elektrische bosmaaier

22 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

22 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Bosmaaiers

Elektrisch, draadloos of benzine Steeds meer huiseigenaren schaffen zich een bosmaaier aan voor het onderhoud van de tuin.
Het is een ideaal hulpmiddel voor plekjes waar je met je grasmaaier niet bij kan komen: afboorden, trimmen van hoog gras of het kortwieken van struikgewas.

Een bosmaaier werkt op benzine, elektrisch met of zonder snoer. Ze bestaan uit een hendel en een kopstuk waar draden en messen roteren en werken zoals een zeis: krachtig zonder dat je zelf fysieke arbeid hoeft uit te voeren. Overweeg welk type of merk het beste past voor jouw tuinonderhoud!

Ben je op zoek naar de beste bosmaaiers?

Het online aanbod bij Vanmelis.nl is zeer uitgebreid en biedt zeker wat je zoekt. Je kunt een keuze maken uit vele verschillende soorten bosmaaiers. Het online aanbod zal je zeker niet teleurstellen. Je kunt gemakkelijk dat exemplaar vinden waar je naar op zoek bent. Dit werkt online bij Van Melis een stuk gemakkelijker als in de winkel. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens een stuk goedkoper. Wat wil je nog meer?