Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Polijstmachines

Polijstmachine kopen?

Om goed te kunnen polijsten is het noodzakelijk een polijstmachine aan te schaffen. Wanneer je echter net wilt beginnen met het polijsten kunnen we aanraden om voor een wat simpeler model te gaan. Deze betaalt zichzelf al snel terug en voldoet over voldoende kwaliteit. Er zijn dan ook verschillende soorten machines waaruit je kunt kiezen. Ten eerste is er de roterende polijstmachine, deze draait alleen om zijn eigen as en is een soort van trage slijper met een regelbaar toerental. Naast dit model kun je ook kiezen voor de excentrische machine. Deze machine heeft weinig weerstand en draait dan ook met weinig weerstand om zijn eigen as en tegelijk draait hij in een excentrische beweging.

5 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Polijstmachine: auto

Voor de auto kunnen wij zo'n excentrische machine zeker aan je aanraden. Deze machines zijn erg makkelijk in gebruiken en laten daarnaast ook niet het bekende "swirl" effect achter. Ook zijn deze excentrische machines zeer accuraat en verschuiven ze niet zomaar, o.i.d. Voor producten zoals bijvoorbeeld een auto, kunnen wij deze machine zeker aanraden. Hij zorgt er dan ook voor dat krassen en oneffenheden weer weggaan.

Tot slot

Kies voor een machine die je fijn vind om te gebruiken. Op Vanmelis.nl vind je een groot aanbod aan machines. Vragen? Neem gerust even contact met ons op.