Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Veiligheidshandschoenen

Veiligheidshandschoenen kopen

Veiligheid voor alles! Maar welke veiligheidshandschoen is nu het beste voor mijn karwei? Wij hebben de verschillende soorten voor u op een rijtje gezet: van werkhandschoenen en chemisch bestendige handschoenen tot koude werende handschoenen. Veiligheidshandschoenenbestellen? Bij ons heel gemakkelijk online. Bovendien bezorgen wij direct uit voorraad en dus snel.

36 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

36 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Veiligheidshandschoenen kopen

Uw handen moeten langer mee dan vandaag. Belangrijk dus om ze goed te beschermen.
De keuze van de werkhandschoen is afhankelijk van de risico's waartegen de handschoen moet beschermen: zoals doorns, hitte, elektriciteit of chemische stoffen. Maar een goede pasvorm is ook belangrijk, zodat de handschoen een prettig draagcomfort heeft.
Voor al onze veiligheidshandschoenen geldt, dat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen en voorschriften. Of het nu gaat om een licht karweitje in de tuin of om het zware bouwwerk. Dé juiste werkhandschoen: een must-have voor elke doe-het-zelver en vakman.

Voor elke klus de juiste veiligheidshandschoen

In onze webshop vindt u een breed scala aan werkhandschoenen die u kunt bestellen. Het kiezen van de juiste werkhandschoen kan lastig zijn. Het is maatwerk en wij willen dat u de veiligste keuze maakt. Onze experts staan u graag te woord voor het geven van advies. Bel ons vandaag nog: uw veiligheid is ook ons belang!