Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Veiligheidsbril

Veiligheidsbrillen, bescherm u ogen

Uw ogen zijn enorm belangrijk. Het is dan ook zaak om uw ogen goed te beschermen tijdens werkzaamheden waarbij er een risico is op oogletsel. Hoe klein het risico ook is.

Oogletsel kunt u op veel verschillende manieren oplopen. Hierbij kunt u denken aan stof, splinters of zelfs chemische stoffen of gassen. Wanneer u bij uw werk enig risico hebt op oogletsel is het belangrijk een veiligheidsbril te dragen. Veiligheidsbrillen kopen voor uzelf en/of uw personeel behoort tot een van de zaken waar beter niet aan voorbij gegaan kan worden.

12 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

12 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Veiligheidsbrillen kopen

Veiligheidsbrillen bestellen kan eenvoudig online. In onze webshop vergelijkt u eenvoudig alle soorten veiligheidsbrillen. Hebt u een keuze gemaakt dan leveren wij de bril snel op het door u gewenste adres. Als blijkt dat de bril na ontvangst niet past of toch niet aan uw wensen voldoet dan kunt u rekenen op onze prima service. Retourneren binnen de daarvoor geldende termijn is geen enkel probleem. Een veiligheidsbril moet nou eenmaal goed passen.

Soorten veiligheidsbrillen
Er bestaan specifieke veiligheidsbrillen voor verschillende werkzaamheden. Veiligheidsbrillen bestellen doet u dan ook met de uit te voeren werkzaamheden in gedachte.

Beschermbrillen: Veiligheidsbrillen lijken het meest op een normale bril. Een goede veiligheidsbril zit comfortabel en doet wat het doen moet, het beschermen van uw ogen.

Lasbrillen: Een goede lasbril beschermt uw ogen tijdens het lassen. Ook kunt u met een goede lasbril in alle omstandigheden goed en scherp zien. Lees meer over lasbrillen.

Overzetbrillen: Overzetbrillen zijn speciaal geschikt voor brildragers. U kunt uw eigen bril op houden en tegelijkertijd met de overzetbril uw ogen en eigen bril beschermen.

Ruimzichtbrillen: Deze brillen beschermen uw ogen, uw eigen bril en biedt bescherming tegen stof rond de ogen.

UV-, infrarood-, laserbrillen: Wanneer u bij uw werk veel te maken heeft met straling en/of licht kan dit op de lange termijn schade toebrengen aan uw ogen. Met deze brillen zijn uw ogen hiertegen beschermd.

Zoekt u goede oogbescherming, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Lasbrillen

Lassen is precisiewerk. Uitermate belangrijk bij dit machtige beroep is een heldere en scherpe blik. En die heeft u! Maar u wilt 'm u natuurlijk ook graag behouden! Om uw ogen voor 100% te beveiligen, kunt u nu online verschillende soorten lasbrillen bestellen. De brillen die wij aanbieden, zijn stuk voor stuk veilig, stevig en comfortabel. Dus, bent u van plan om voor uw team, of voor uzelf lasbrillen te kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel. Wij leveren kwaliteit voor een uiterst vriendelijke prijs.

Neem geen risico met uw ogen koop, vandaag nog een lasbril

Een lasbril heeft als doel uw ogen te beschermen terwijl u aan het lassen bent. Ook als u gebruik maakt van een laskap, is een lasbril aan te bevelen. Zo voorkomt u namelijk dat u lasogen krijgt. Bij lasogen zijn de ogen beschadigd geraakt door te veel licht en te veel aan ultraviolette straling. Een lasbril is daarnaast ook noodzakelijk om uw werk goed te kunnen doen. Draagt u geen bril dan kunt u het lasbed gewoonweg niet goed zien. U zult verblind raken door het licht. Draagt u in het dagelijks leven een bril? Dat is geen enkel probleem! U bestelt dan een model dat u over uw eigen bril heen zet. Onze lasbrillen zijn gemaakt van de allersterkste en veiligste materialen, waaronder polycarbonaat. De inclinatiehoek kunt u heel gemakkelijk in twee standen zetten. En u kunt kiezen uit maar liefst 4 tinten. Heeft u nog vragen of aanvullende info nodig over onze lasbrillen? Wij horen graag van u via een telefoontje of mailtje!