I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Lasapparaten

Lasapparaten

Bij het lassen is het belangrijk om een sterk apparaat te gebruiken. Om zelf al het laswerk te doen is niet aan te raden. Daarom kunnen wij de lasapparaten zeker weten aanraden. Deze apparaten zijn geschikt voor het elektrisch booglassen en zorgen ervoor dat er een juiste spanning ontstaat. Voor het lassen is er vaak een volt gehalte van 45 nodig en of een gelijkstroom van 70 volt DC.

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Soorten lasapparaten

Er zijn verschillende soorten apparaten waaruit je kunt kiezen. Ten eerste is er de lastrafo. Deze kun je het beste gebruiken voor het booglassen in combinatie met een beklede elektrode. Er wordt hierbij een elektrische boog getrokken. Het tweede model is de Lasinverter. Deze heeft als voordeel dat hij lichtgewicht is en dus erg eenvoudig is om mee te nemen. Tot slot zijn er ook nog de mig lasapparaten. Deze zijn geschikt voor ijzer, rvs en voor aluminium. Deze samenstelling is zeer uniek, en wanneer je dan ook ijzer wilt snijden moet je definitief op zoek gaan naar een mig lasapparaat.

De beste producten

Een lasapparaat die elektrisch is en die functioneert op 55 tot 160 amp, of 40 tot 100amp, kun je aanschaffen bij Van Melis. Wij bieden dan ook verschillende apparaten aan.