Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Compressoren

Compressor nodig?

Compressoren zijn toestellen die de druk van een gas verhogen door het volume ervan te verlagen. Zowel een lucht -als een gascompressor is vergelijkbaar met een pomp: beide verhogen de druk op een vloeistof en beide kunnen de vloeistof door een buis transporteren. Omdat gassen samendrukbaar zijn, verlaagt de compressor ook het volume van een gas. Vloeistoffen zijn relatief onsamendrukbaar; terwijl sommige kunnen worden gecomprimeerd, is de belangrijkste taak van compressoren het onder druk brengen en transporteren van vloeistoffen. Compressoren zijn heel gebruiksvriendelijk en betekenen een grote meerwaarde in de tuin en het reinigen van daken en muren.

Een goede compressor, wie wil dit nou niet? Deze apparaten kunnen dan ook gebruikt worden om verschillende soorten gassen samen te persen en vervolgens onder een hoge druk beschikbaar te stellen. Dit apparaat zuigt dan ook lucht op uit de omgeving en dit word vervolgens bij elkaar gebracht waarbij er druk op word gezet. De druk van de lucht word hierdoor hoger en deze lucht kan vervolgens gebruikt worden voor bijvoorbeeld bepaalde toepassingen. Sommige apparaten hebben zelf als zo'n apparaat dat al een onderdeel uit maakt van de standaard motor.

Producten 1 tot 60 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Compressor kopen

Wanneer je er eentje wilt kopen dan is er de keus uit verschillende soorten. De luchtdruk word hierbij op verschillende manieren samengevoegd. Ten eerste is er de zuigcompressor die door het zuigen lucht op brengt. Ook zijn er nog de schroefcompressors, door middel van schroeven wordt er druk gebracht. En tot slot kun je ook nog kiezen voor schoepencompressors. 

De beste compressor

Voor al het gereedschap en elektrisch gereedschap ga je natuurlijk naar de webshop van Van Melis. Op onze website is er een zeer groot aanbod aan diverse compressoren en daarnaast ook uit veel onderdelen. Zo kunt u kiezen om nietjes te kopen, perslucht, en andere elektrische accessoires voor diverse compressoren.