Onze medewerkers staan voor je klaar: 0528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Boormachines

boormachines kopen

Een boormachine wordt in de praktijk veel gebruikt. Het is een machine waarmee hoofdzakelijk ronde gaten in materialen worden gemaakt. De boor die in de machine gebruikt wordt zal het materiaal wegwerken, zodat er een rond gat zal ontstaan. Er worden in de praktijk veel verschillende soorten boormachines gebruikt, zoals de elektrische, pneumatische en hydraulische. Voor het boren van de ronde gaten worden hoofdzakelijk spiraalboren gebruikt. De spiralen in de boor zijn noodzakelijk om het te boren materiaal af te kunnen voeren.

Producten 1 tot 60 van 61 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 61 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Een boormachine kopen doe je niet zomaar even...

Ga na wat voor werkzaamheden je met de machine wilt uitvoeren. Moet deze worden gebruikt voor het boren van gaatjes in baksteen of beton dan is de machine die je moet hebben er een met een klopfunctie. De boor wordt dan tijdens het boren van het gat stevig heen- en weer bewogen in de lengte van de boor.

De boormachines die tegenwoordig in een winkel kunnen worden gekocht hebben een multifunctionele functie. Vaak kunnen ze ook gebruikt worden voor het in- en uitdraaien van schroeven, maar ook als slijpmachine.

Wanneer je er een gaat kopen, is het verstandig eerst na te gaan wat je er allemaal mee wilt doen. Voor zwaar werk heb je er een nodig met een groot vermogen. Ook het toerental is belangrijk. Indien je niet precies weet welke boormachine voor jou geschikt is, kun je het beste eerst goed informatie inwinnen bij Vanmelis.nl. Wij zullen je met raad en daad bijstaan.

Tips bij het kopen van boormachines

Wanneer je van plan bent om te gaan schroeven kun je gebruik maken van een schroefmachine, accuboormachine, accuklopboormachine of een boorhamer / combihamer.

Wil je gaan boren in metaal, zachte steensoorten en hout? Dan heb je een accuboormachine, klopboormachine, boorhamer / combihamer of kolomboormachine nodig.

Als je gaat boren in harde steensoorten kun je gebruik maken van een klopboormachine of een boorhamer / combihamer.

Wanneer je gaat breken (beitelen) maak dan gebruik van een combihamer of een breekhamer.