Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Tuinpomp

Waarom een beregeningspomp kopen?

Veel mensen geven hun planten nog met emmers en gieters water. Dit is veel werk. Het is dan handig om een beregeningspomp te gebruiken, deze pompt grondwater omhoog en geeft dan uw planten water. Hierdoor scheelt dat de moeite om zelf met het water door de tuin te lopen.

Met een tuinpomp/grondwaterpomp oftewel een beregeningspomp kunt u grondwater omhoog pompen. Hiermee kunt u de tuin besproeien, of zelfs als het water helder is het zwembad vullen, de auto wassen en nog veel meer....

Aan de hand van de grootte van je tuin kun je uit een van onze beregeningspompen kiezen. Deze verschillen in kracht en capaciteit.

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Beregeningspomp kopen?

De juiste beregeningspomp aanschaffen kan zwaar werk veel lichter maken. Een tuinpomp is bedoeld om tuinbewatering aan te voeren en zo uw gazon te voorzien van water. Wilt u bijvoorbeeld uw gazon in de droge zomermaanden voldoende water geven, dan moet de bodem tot ongeveer 20 cm diepte nat zijn. De Eurom TP professionele bergeningspomp die u online kunt aanschaffen is een elektrische pomp, die ontworpen is om schoon water naar uw tuin te pompen, tot een temperatuur van 35 graden. Tuinpompen bij van Melis zijn van goede kwaliteit en kunnen jarenlang worden gebruikt.

De verschillende beregeningspompen hebben allemaal verschillende vermogens en capaciteiten, je kunt hier dus goed zien wat het verschil is tussen elke pomp en welke pomp je nodig hebt voor je tuin. Voor een kleine tuin heb je namelijk niet zo'n grote beregeningspomp nodig, aangezien je niet heel veel water nodig hebt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!