I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Dompelpomp schoonwaterpomp

Wat is een schoonwaterpomp - schoonwater dompelpomp?

Een dompelpomp wordt gebruikt in situaties waar overtollig water snel en eenvoudig weggepompt moet worden, bijvoorbeeld bij een ondergelopen garage of kelder. Het water in een boot of zwembad kan ook met een dompelpomp worden weggepompt.

Een schoonwaterpomp is ook ideaal voor het opppompen van bv slootwater en daarom zeer geschikt voor de beregening van uw tuin, gazon, fruitbomen of groenten.

Gebruik een dompelpomp door deze onder water te plaatsen om het water rond te pompen of omhoog te pompen.

28 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

28 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Een dompelpomp of schoonwaterpomp om een grote hoeveelheid water weg of omhoog te pompen

Een schoonwater of dompelpomp plaats je altijd in de leeg te pompen plek. Denk aan een boot of kruipruimte die onder water staat en waar je zo snel mogelijk het teveel aan water af wil voeren. Maar een dompel of schoonwaterpomp is ook heel goed te gebruiken als hulpmiddel voor het beregenen van tuin of gazon. Je kunt de dompelpomp bijvoorbeeld in een nabijgelegen sloot zetten en met het opgepompte water je tuin wat extra water geven.