Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Terrasheaters inbouw

Een avondje in de tuin is natuurlijk heerlijk, maar iedereen die wel eens in het voor- of najaar op zijn terras heeft gezeten, weet hoe plotseling het kan afkoelen. En als het zo snel afkoelt, is het helemaal niet zo comfortabel meer op het terras, terwijl je eigenlijk best zou willen blijven zitten. Met inbouw terrasverwarming zorg je ervoor dat je gewoon lekker kan blijven zitten, ook al zakt de temperatuur snel. En omdat het ingebouwd is, zie je er bijna niks van terug in je terras zelf. Je ervaart simpelweg de heerlijke warmte.

14 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Langer buiten zitten dankzij een inbouw terrasheater

Een terrasverwarmer van Vanmelis is een ideale toevoeging op je terras, omdat het ervoor zorgt dat je eigenlijk gewoon altijd buiten kan zitten. Zelfs in de zomer kunnen er frisse dagen en avonden tussen zitten en wie dan een terrasheater inbouw heeft laten plaatsen, zal hier vrijwel niks van merken. Hiermee blijft je terras een aangename plek om gezellige avonden door te brengen met je gezin, met vrienden of gewoon in je eentje. De warmte die van deze heaters afstraalt houdt je lekker comfortabel en zorgt ervoor dat je geen last hebt van de frisheid.

Inbouw terrasverwarming maakt ook de frisse avonden comfortabel

Verschillende soorten terrasverwamer inbouw

Welke inbouw terrasverwarming het beste geschikt is voor jouw persoonlijke situatie, hangt natuurlijk af van de grootte van je terras. Hoe groter het terras, hoe sterker de heater moet zijn. Immers; bij een groter terras moet de heater een groter oppervlak verwarmen en dus moet deze ook een stukje krachtiger zijn. Bij Vanmelis bieden we de keuze uit verschillende sterktes in de inbouw terrasverwarmer. De kleinste heaters kunnen een gebied van 12 vierkante meter warm houden, terwijl de grootste het dubbele kan verwarmen. Ook kan je ervoor kiezen om meerdere variaties van terrasverwarming inbouw in je terras te plaatsen, zodat je zeker weet dat alle hoeken verwarmd worden en je dus altijd en overal lekker kunt zitten.

Inbouw terrasverwarming oogt strakker

Een terrasverwarmer is altijd fijn, maar inbouw terrasverwarming heeft het bijkomende voordeel dat de unit ook nog eens keurig wordt weggewerkt. Wie deze heater in het plafond van het terras bouwt, zal een strakke verwarming hebben, die amper zichtbaar is en dus ook geen inbreuk maakt op de styling van je terras. En qua verwarming heeft je inbouw terrasheater net zoveel mogelijkheden als de reguliere terrasheater. Daar komt bij dat onze terrasverwarmer inbouw beschikbaar is in alle mogelijke RAL-kleuren, dus zal hij passen in elk terras en op elke plek. Maak daarom je terras helemaal af met een inbouw terrasheater van Vanmelis en geniet van de heerlijke avonden buiten.

Bekijk ons volledige aanbod terrasheaters

Bij Vanmelis hebben we een uitgebreid assortiment aan terrasheaters. Van terrasheater elektrisch tot terrasheater op gas, van terrasheater staand tot terrasheater hangend . Allemaal bedoeld om jouw terras tot een heerlijke plek te maken als de temperatuur niet helemaal meewerkt. En ben je op zoek naar parasol heaters of partytent heaters? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. En heb je vragen over deze producten, of ben je niet helemaal zeker over wat je precies nodig hebt? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen je met het maken van de juiste keuze.

Onze experts staan altijd voor je klaar

We begrijpen dat de aankoop van een inbouw terrasverwarming niet voor iedereen gesneden koek is. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar met raad en daad, zodat je zeker weet dat je de juiste heater koopt. Dus ben je niet helemaal zeker van je zaak, kan je wel wat tips gebruiken bij de installatie van je terrasheater inbouw, of twijfel je tussen verschillende soorten heaters, neem dan contact met ons op en wij helpen je op weg naar een perfect verwarmd terras.