Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Terrasverwarmers

Terrasverwarmer gas of gewone terrasheater kopen?

Een eigen terras is gezellig en biedt volop geniet-momentjes, ook wanneer de avonden frisjes beginnen te worden. Je wilt dan natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de buitenlucht, maar geen kou lijden. Bij Van Melis bieden we je een enorm aanbod aan terrasverwarmers aan, variërend van terrasheater gas tot plafond inbouw terrasverwarmer tot hangende infrarood terrasverwarmers. Naast de terrasheater gas hebben we ook een elektrische terrasverwarmer. Wil je er graag meer over weten, bekijk dan zeker het aanbod dat je online kunt terugvinden. Nooit meer in de kou zitten met een van deze terrasheaters!

Producten 1 tot 60 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Terrasheater: Een feestje kunnen geven op uw terras, ook in de winter

Wil je graag wat meer je terras kunnen gebruiken, maar lukt dit je nu niet, omdat het te koud is? Dan kun je altijd kiezen voor de aanschaf van een terrasverwarmer. Hierdoor kun je buiten zitten en genieten samen met vrienden of familie terwijl het koud is, met toch een verwarmd terras. Wij bieden terrasverwarmers aan tegen zeer interessante prijzen.

Terrasheater gas? Kies voor het beste model!

Je kunt een keuze maken uit de meest verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een terrasheater gas. Natuurlijk kun je ook voor een ander soort terrasverwarmer kiezen. Kies voor een model dat goed bij je past. Je kunt online kiezen uit het grootste aanbod en zult dus zeker kunnen slagen in het vinden van een goed model. Wat dacht je van de staande terrasverwarmer?

Terrasverwarmer kopen? Tips bij het kopen

Wanneer je een terrasverwarmer wil kopen, is de eerste vraag al meteen: een kachel op gas of een elektrische kachel? Beide hebben hun eigen voordelen en nadelen. Wij helpen je de juiste keuze maken.

Een elektrische terrasverwarmer is op lange termijn goedkoper dan een terrasverwarmer op gas, omdat elektriciteit goedkoper is dan gas. Er zal echter wel altijd een kabel moeten lopen naar de terrasverwarmer. Die kabel zou dan in de weg kunnen zitten.

Een terrasverwarmer op gas is wel duurder, maar ook efficiënter. Deze verwarmt namelijk het oppervlak in alle richtingen, in tegenstelling tot de elektrische terrasverwarmer, die maar een specifieke plek kan verwarmen. Ook zitten er geen kabels in de weg. Als je zorgt dat er voldoende gas is, kun je rustig blijven zitten en genieten van de warmte.

Ook kun je onderscheid maken of je de terrasverwarmer hangend of staand wil hebben. Let op: een hangende terrasverwarmer is vrijwel altijd elektrisch. Een staande terrasverwarmer geeft veel warmte af en in alle richtingen; de hangende terrasverwarmer straalt maar één richting op. Let hierbij wel op dat de hangende terrasverwarmer veel intensere hittegolven uitstraalt. Hang deze dus niet te dichtbij.

Het voordeel van de hangende terrasverwarmer is dat deze minder opvalt, omdat hij minder groot is en buiten het zicht te monteren is. Hij neemt dus ook weinig ruimte in. Met de staande terrasverwarmer is dit niet het geval.

Vind je beide opties niets of kun je alsnog geen keuze maken? Kijk dan even naar onze terraskachels, simpele terrasverwarmers op hout/kool/briketten. Deze verwarmen ook alle kanten op en werken op een goedkope brandstof dus zijn niet al te duur.