Onze medewerkers staan voor je klaar: 0528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Metaaldetectoren

metaaldetector kopen?

Ben je je oorbel verloren in het hoge gras? Wellicht op zoek naar een schat, begraven onder een heleboel zand? Een metaaldetector van Van Melis kan je hierbij helpen. Alle metaaldetectors zijn van hoge kwaliteit en staan paraat bij al het zoekwerk naar metaal. De bekende merken in het aanbod metaaldetectoren zijn de merken zoals Teknetic, FisherMakro, Garrett, Nokta, Deteknix, en Whites. Ook voor de allerkleinste gelukszoekers bieden wij een ruime keuze hoogwaardige kinder metaaldetectors. Om overzicht te houden in alle verschillende metaaldetectoren die beschikbaar zijn, staan alle specificaties van de producten duidelijk vermeld. De selectie van metaaldetectoren die op de site hebben een lange levensduur en zijn erg gebruiksvriendelijk.

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Metaaldetector kopen?

Met een metaaldetector is het mogelijk om metalen voorwerpen in de bodem op te zoeken. Vaak worden ze door hobbyisten gebruikt. Ook professionals maken soms gebruik van een metaaldetector. Een eenvoudige metaaldetector kopen zal vooral door hobbyisten worden gedaan. Het dieptebereik van een gemiddelde hobby detector bedraagt ongeveer 30 cm voor de grootte van een munt. Wanneer er zeer grote objecten van metaal in de grond liggen, is het bereik tot wel 1,5 meter mogelijk. Het bereik is sterk afhankelijk van de omstandigheden. Wanneer de grond erg vochtig is zijn de eigenschappen, door de geleiding, beter en zal er ook dieper gezocht kunnen worden.

Metaaldetectoren

Ons assortiment aan metaaldetectoren is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ze kunnen gebruikt worden voor het opsporen van bijvoorbeeld muntstukken, zilver, goud en juwelen. Natuurlijk vinden ze ieder stukje metaal, waardoor je misschien wel eens op een oud bierblikje stoten zal. Het vergt wat oefening, maar dankzij de audio discriminator kan je wel eenvoudig metalen objecten opsporen en er al ietwat over te weten komen zonder al meteen aan het graven te moeten. De duurdere varianten zijn voorzien van een gevoeligheidsknop en een display. Batterijen zijn niet inbegrepen.

Toestemming

Ondanks dat je een hobby wilt uitvoeren, mag je niet zomaar overal gaan zoeken naar metalen voorwerpen. Er zijn enkele wetten waarmee rekening mee moet worden gehouden. Een metaaldetector hebben is niet strafbaar, maar je moet wel weten wat je ermee kunt en mag doen.