Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Magazijnwagens

magazijnwagen kopen?

Het dragen en sjouwen van zware spullen is alles behalve goed voor je rug. In magazijnen wordt daarom vaak gewerkt met een zogenaamde magazijnwagen, waarmee je zware objecten verplaatst zonder jezelf te belasten. Dat betekent minder energieverspilling en meer oog voor gezondheid! Daar gaan we voor. Koop daarom je steekkar of steekwagen bij Van Melis!

28 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

28 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Magazijnwagen kopen?

Wil je een magazijnwagen kopen? Je rug zal je dankbaar zijn! Om zware spullen te verplaatsen, is een magazijnwagen de ideale hulp. Een magazijnwagen is niet alleen handig, maar ook handig. Door de wieltjes die eronder zitten, kun je spullen makkelijk verplaatsen. Een magazijnwagen is de ideale hulp voor spullen die (bijna) niet te tillen zijn.

Magazijnwagen inklapbaar

Misschien ben je wel specifiek op zoek naar een magazijnwagen inklapbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Kreator KRT67020? Deze steekkar is in hoogte verstelbaar en heeft een draagvermogen van 120 kg. Ook voor zwaardere of toch iets lichtere spullen hebben wij voor jou de geschikte magazijnwagen inklapbaar.

Steekwagen online

Ons online aanbod van steekwagens is enorm uitgebreid. Je bent hier aan het juiste adres,  bijvoorbeeld voor een gewone steekwagen of toch liever een steekwagen inklapbaar of steekwagen opvouwbaar. Van Melis heeft het allemaal!

Daarbij zijn de prijzen online een stuk goedkoper. Je kunt dus ook nog eens veel geld besparen door het kopen van een steekwagen online. Vragen? Neem gerust contact met ons op!