Onze medewerkers staan voor je klaar: 0528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Fietsenberging

FIETSENBERGING KOPEN?

Die trouwe fiets die jou elke dag heen en terug brengt naar het werk, verdient op z'n minst een plekje om te hangen of te staan. Bij Van Melis bieden we diverse fietsenberging aan, variërend van een fietshouder aan de muur tot een fietsenberging voor in de tuin.

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Fietsenberging

Heeft u niet zoveel ruimte in huis, en wil u toch graag uw fiets binnen kunnen zetten? Dan kan onze fietsenberging misschien wel een oplossing zijn voor u.

Het voordeel dat wij dit aanbieden, is dat u dit zeer goedkoop kan verkrijgen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u veel zal moeten betalen hiervoor. Toch blijft dit zeer degelijk materiaal ondanks de prijs. Kiest u hiervoor, dan kan u deze snel installeren bij u binnen en zo bespaart u veel plaats!

Zoek je een goede fietsenberging?

Een fietsenberging kopen doet je tegenwoordig online. Je kunt er uw fiets in kwijt wanneer je maar wilt. De fiets staat hier veilig. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw fiets. De fietsenbergingen zijn stuk voor stuk van de hoogst denkbare kwaliteit. Dit terwijl de prijzen erg laag zijn. Dat is zeker een dik pluspunt!