Onze medewerkers staan voor je klaar: 0492 - 36 17 21
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Barbecues

BARBECUE KOPEN?

Gezellig met de hele familie, het gezin of de vriendengroep barbecueën? Goed plan! Van Melis biedt een ruim aanbod aan barbecues en barbecueartikelen aan. Gaan we barbecueën op gas of op ouderwetse houtskool? De keuze is helemaal aan jou.

Producten 1 tot 60 van 113 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 113 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Barbecues

Zoek je de beste barbecues?

Je vind deze online. Een bbq is altijd een goede aankoop. Een bbq kan je bijna het hele jaar door buiten gebruiken. Wanneer het niet regent en de lucht helder is kun je altijd een barbecue houden. Kies voor een grill, braadspit, pannen of accessoires online. Natuurlijk kunt je hier ook terecht voor het kopen van een complete barbecue tegen zo weinig mogelijk geld. Je krijgt op deze website gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Koop de beste barbecues

Het kopen van een goed model is een goede investering. Je kunt hier lange tijd plezier van beleven. Zeker wanneer het lekker weer is dan is het goed vertoeven met een barbecue. Koop dit online om een keuze te maken uit het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Het is zeker een goede aankoop wanneer je dit online koopt. Kies voor een model dat goed bij je past.

Iedereen vindt dit leuk!

Ken je iemand die het niet leuk vind om te genieten van een lekker stukje vlees aan de bbq? Dat is toch gewoon heerlijk! Daarom zal je zeker geen spijt krijgen van deze aankoop. Kies ook voor een model dat goed bij uw wensen aansluit.