I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Verlichting

verlichting kopen?

Met de juiste verlichting kom je nooit in het donker te staan, dat is wel zo prettig. Van Melis biedt een ruim aanbod aan verlichting aan, variërend van buitenverlichting tot lampen met sensoren tot werkplaatslampen en huisnummerlampen. Veel van onze verlichting werkt op energiezuinige LED-verlichting. Naast het feit dat deze vorm van verlichting helderder is, scheelt het zeer lage verbruik ook in de portemonnee!

Producten 1 tot 60 van 70 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 70 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Verlichting

Jouw woning vernieuwen met nieuwe verlichting

Wanneer je jouw woning wat wilt vernieuwen, hoeft dit helemaal niet zo ingrijpend te gebeuren zoals je misschien zou verwachten. Zo kan je je woning een heel nieuwe linrichting geven door te kiezen voor nieuwe verlichting. Gelukkig hebben wij een ruim aanbod aan verlichting. Deze bestaan in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Maar hoe dan ook blijft het altijd betaalbaar. Indien je nog verdere vragen hebt, mag je ons uiteraard altijd verder contacteren.