Onze medewerkers staan voor je klaar: 0528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Sleutelkastjes

SLEUTELKASTJE KOPEN?

Al je sleutels op één plek, dat zou mooi zijn. Een sleutelkastje van Van Melis biedt hiervoor een oplossing. Met deze chique opbergplaats voor al je sleutels slingeren voortaan niet meer overal sleutels rond. Zo raak je je sleutel ook niet meer kwijt. En wel terughangen na gebruik!

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Sleutelkastjes

Een sleutelkastje is een kast waar je sleutels in kunt opbergen op een veilige en overzichtelijke manier. Het kastje kan bevestigd worden aan de muur. De schroeven hiervan zitten aan de binnenkant van het kastje wat het extra veilig maakt en ervoor zorgt dat het niet makkelijk van de muur af te halen is. Het kastje kan op verschillende manieren afgesloten worden, afhankelijk van wat je zelf prettig vindt. Het kan bijvoorbeeld afgesloten worden door een zelfgekozen code, een sleutel, cijferslot of een app op je telefoon. De kastjes zijn in verschillende materialen te krijgen.

Koop je sleutelkastje op Vanmelis.nl

Een van de voordelen om een sleutelkastje online te bestellen, is dat de prijzen online een stuk voordeliger zijn dan in de meeste fysieke winkels. Door de goede kwaliteit van Vanmelis.nl kun je lang plezier hebben van jouw sleutelkastje.

Kies voor het sleutelkaartje dat het beste bij je past

Gelukkig kun je op Vanmelis.nl een keuze maken uit een enorm aanbod aan sleutelkastjes. Zo is er voor iedereen wel een sleutelkastje te vinden. Heeft u vragen over sleutelkastjes? Neem dan gerust contact met ons op. Door de jaren ervaring van onze werknemers kunnen ze je bestaan met advies.