I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

CD-opbergkoffer

Alle cd's overzichtelijk en onbeschadigd bij elkaar

Niets is zo vervelend als een cd zonder hoesje. Er zit immers zo een krasje op en die funest zou kunnen zijn voor de bestanden op de cd. Niet vreemd dus dat er opbergkoffers op de markt zijn, die speciaal zijn ontwikkeld voor het opbergen van cd's. De cd opbergkoffer is zo'n voorbeeld. Het is een handige, stootvaste koffer waar je al je cd's in kunt bewaren. Groot voorbeeld is dat je al je cd's bij elkaar hebt, maar dat ze ook nog netjes opgeborgen kunnen worden.

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Voor altijd veilig en bereikbaar

Wil je je cd's vanaf nu ook onbeschadigd weer kunnen voor de dag halen en dus veilig opbergen dan is de cd opbergkoffer echt een uitkomst. De veelal aluminium opbergkoffer kan tegen een stootje, waardoor de zo kwetsbare cd's lang mee gaan. Opbergkoffers voor cd's zijn sowieso al populair. Immers, disks van spelcomputers worden ook maar wat graag netjes bewaard. Je zult ervan versteld staan hoeveel cd's er onbeheerd in huis rondslingeren. Met een metalen opbergkoffer is dat probleem verleden tijd. Handig, netjes en veilig heb je alles bij elkaar. Veel ruimte neemt de koffer niet in beslag. Ideaal toch?