Onze medewerkers staan voor je klaar: 0492 - 36 17 21
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Magazijnwagens

MAGAZIJNWAGEN KOPEN?

Het dragen en sjouwen van zware spullen is alles behalve goed voor je rug. In magazijnen wordt daarom vaak gewerkt met zogenaamde magazijnwagens, waarmee je zware objecten verplaatst zonder jezelf te belasten. Dat betekent minder energieverspilling en meer oog voor gezondheid! Daar gaan we bij Van Melis voor.

19 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

19 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Magazijnwagens< h2>

De beste magazijnwagens

Zoekt je de beste magazijnwagens? je bent hier dan aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een gewone steekwagen, inklapbare steekwagen of steekwagen opvouwbaar. Het online aanbod van steekwagens is enorm uitgebreid. Daarbij zijn de prijzen online een stuk goedkoper als normaal gesproken. je kunt dus veel geld besparen door het kopen van een steekwagen online. Doet je dit ook wanneer je een keuze wilt maken uit een enorm assortiment tegen de laagste prijs.

Het maakt niet uit wat voor steekwagen je zoekt

Het online aanbod is echt enorm divers. Denk dus niet dat ze het type niet hebben wat je zoekt. je zult hier zeker kunnen slagen in het vinden van wat je zoekt. Bijvoorbeeld voor de inklapbare steekwagen, dit is een verkocht type. Niet voor niets waarderen de klanten deze site als met een dikke voldoende. De prijzen zijn zeer laag en het aanbod enorm.

De beste magazijnwagens besteld je online

Verder zoeken is niet nodig. Ga naar de website om het actuele aanbod te bekijken. Kijk dus gerust eens op de website. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.