Onze medewerkers staan voor je klaar: 0528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Klokken

klok kopen?

Nooit meer een (goede) reden om te laat te komen: een klok aan de muur doet wonderen. Bij Van Melis vind je geen saaie wandklokken, maar heuse kwaliteitsklokken met een chique design. Wij gaan op kantoor voor de glazen klok met Swarovski kristellen, wauw!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nodig en gewoon mooi: klokken voor in je huis

Je huis een beetje opfleuren is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Zo kan je je woning al een hoop opfleuren door er een nieuwe klok in te hangen. Het geeft je interieur niet enkel iets extra, daarbij is het ook nog eens handig, want zo weet je altijd hoe laat het is! Wij bieden zo'n klokken voor bij je in huis aan voor heel schappelijke prijzen. Wil je hier graag informatie over, bekijk dan zeker ons aanbod op het internet!

Slaag ook in het vinden van de mooiste klok

Het maakt niet uit naar wat voor klok je op zoek bent, je vindt ze hier. Of je nu een wandklok zoekt of andere klok, je zult kunnen kiezen uit verschillende modellen. Kies ook voor het model klok dat jij het mooiste vindt. Omdat smaken verschillen is het assortiment zeer uitgebreid.

Vind ook de klok die je zoekt

Online kun je gemakkelijk kiezen uit vele verschillende soorten klokken. Het aanbod is veel groter dan in de winkel. Daarbij zijn de prijzen veel lager. Online kopen biedt dus eigenlijk alleen maar voordelen. Het kopen van een klok is voor iedereen een goede uitgave. Je kunt lange tijd plezier hebben van een klok.