I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Huishoudladder

Huishoudtrap / huishoudladder kopen?

Ook voor in het huishouden moet je een goede trap hebben. Kies ervoor om de huishoudladder trap te bestellen. Deze trap is voorzien van vele functies en extra's. Zo kun je eenvoudig de dubbele trede openmaken waardoor je twee comfortabele werkplekken krijgt. Ook is er vaak een box voorzien in deze ladders. Hier kun je wat kleine materialen in opbergen. De ladder is erg praktisch aangezien je ook een emmer erin vrij kunt. Zo'n ladder is perfect geschikt voor het doen van verschillende klusjes in huis. Uiteraard kun je hem ook gebruik voor in de tuin etc.

22 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

22 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Ladder

De huishoudladders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een trap met 3 treden, maar ook zijn er trappen met maar liefst 5 of 6 treden. Hoeveel trappen jij wilt hebben, dat ligt echt helemaal aan jouw eigen voorkeur. Op onze website, van melis, kun je kiezen uit een groot aanbod. Kies bijvoorbeeld voor de Brennenstuhl 1401240 Aluminium huishoudladder met een gereedschapsbak. Deze trap heeft 4 treden en is daarnaast ook makkelijk op te vouwen. 

Huishoudladders

Er is dus een groot aanbod van ladders. Kies voor een platformhoogte dat jij fijn vind. Ook is het belangrijk het aantal treden in de gaten te houden.