Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Verlengkabels

Verlengkabels

De verlengkabels en -snoeren in ons assortiment zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, gaande van 5 tot maar liefst 20 meter. Indien meerdere verlengkabels op elkaar aangesloten worden, kan de buitenbevestiging geschieden aan de hand van een safe box die voldoet aan de IP44-norm en dus spatwaterbestendig is. Deze verlengkabels zijn ook verkrijgbaar met een powerblok waarop gelijktijdig meerdere elektrische toestellen aangesloten kunnen worden. Het assortiment aan verlengsnoeren bestaat uit de kleuren zwart, blauw en oranje. Vooral die laatste zal zich schikken voor buitengebruik.

Producten 1 tot 60 van 61 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 61 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Wat voor verlengkabel je zoekt, je vindt ze hier!

Het aanbod is enorm uitgebreid en biedt voor een ieder wel een geschikte verlengkabel. Kies voor een normale verlengkabel of een speciale, bijvoorbeeld verlengkabel buiten. Een verlengkabel buiten is veilig te gebruiken. Het beste verlengsnoer vind je gemakkelijk online. De prijzen zijn hier helemaal niet hoog.

Kies voor het beste exemplaar

Dit hoeft zeker niet veel geld te kosten. Kies ook voor het beste exemplaar voor zo weinig mogelijk geld. Niemand wilt hier meer geld aan uitgeven dan dat nodig is. Kies ook voor de beste verlengkabels tegen de laagste prijs. Je kunt een keuze maken uit enorm groot assortiment. Het model dat je zoekt vind je zeker hier.