I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Beveiligingscamera's

Camerasysteem Kopen?

Mensen hechten veel waarde aan de veiligheid van henzelf, geliefden of dieren. Van Melis heeft een ruim assortiment camerasystemen, WiFi deurbellen en beveiligingssystemen die er voor zorgen dat jij je nog veiliger kunt voelen. Onze slimme camerasystemen zijn te bekijken via een app. Het is zelfs mogelijk om mee te luisteren en terug te praten tegen ongenode gasten of tegen je huisdier. Met de veiligheidsystemen van Van Melis kan iedereen met een gerust hart de deur uit gaan.

Voor camera's die buiten te gebruiken zijn verwijzen wij je graag naar beveiligingscamera's buitenshuis.

24 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

24 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Beveiligingscamera kopen?

Tegenwoordig vinden mensen het fijn als ze een veiligheidscamera hebben. Op deze manier kunnen ze altijd zien wat er in- en rondom huis gebeurd. Met onze slimme camerasystemen kun je eenvoudig via een app meekijken wat er gebeurd. Met deze slimme beveiligingscamera kun je zelfs meeluisteren en antwoorden op ongewenste gasten of huisdieren. Wil je een beveiligingscamera kopen, dan kun je in ons assortiment diverse artikelen vinden op het gebied van veiligheid:

  • WiFi camera's
  • Draadloze camerasystemen
  • Deurbellen met camera
  • Binnencamera's
  • Buitencamera's
  • 180 graden camera's
  • 360 graden camera's
  • Verlichting met camera

Camerasysteem met touchscreen

Naast de standaard camera's die zijn te bedienen / bekijken via de app, biedt van Melis ook een compleet camerasysteem met touchscreen aan. Dit systeem beschikt over een camera met een kijkhoek van 90°. De beelden zijn in Full HD te bekijken via je smartphone of tablet. De camera is voorzien van vijf infrarood LED’s, waardoor er ook duidelijke beelden worden gemaakt in het donker. De beelden kunnen bekeken worden via de app of via het meegeleverde touchscreen. Op deze manier ben je altijd en overal op de hoogte van wat er thuis gebeurd.

De beste camerasystemen online

Zoek je een goed beveiligingssysteem? Je hoeft hier niet langer voor naar de winkel. Je kunt deze het beste online bij Van Melis kopen. Van Melis is niet alleen scherp geprijsd, maar heeft ook een ruim assortiment. Veel producten zijn te combineren, waardoor je thuis kunt genieten van optimale veiligheid.