Onze medewerkers staan voor je klaar: 0492 - 36 17 21
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Airco's / luchtkoelers

AIRCO OF LUCHTKOELER KOPEN?

Op een warme zomerdag kan het prettig zijn om enige verkoeling in huis of kantoor te hebben. Bij Van Melis vind je een divers aanbod aan airco's en luchtkoelers van de merken Eurom en Qlima. Wij garanderen dat een airco of luchtkoeler jou heel veel koele momenten gaat bezorgen!

16 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

16 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Airco's / luchtkoelers online kopen

Ben je op zoek naar een goede airco of luchtkoeler?

Koop een airco dan gemakkelijk, snel en voordelig online. Het online aanbod van airco's en luchtkoelers is zeer uitgebreid. Je zult gemakkelijk een goed exemplaar kunnen vinden. Dit product hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wanneer je het online koopt is het in ieder geval een stuk voordeliger dan in een gewone winkel. Dat voordeel kan aardig oplopen...

Bespaar veel geld op deze aankoop!

Wanneer je een airco online koopt kun je veel geld besparen. Kijk ook hoeveel geld jezelf kunt besparen op het product van jouw keuze, want een echt goedkope airco kopen doet u online bij Van Melis. Een goedkope airco kopen hoeft zo helemaal niet moeilijk te zijn. Vind ook eenvoudig het beste model online. Je kunt hier ook terecht voor een mobiele airconditioning. Deze airco kan je altijd instellen op verschillende standen.

Zeker een goede aankoop tijdens hete dagen

Door het kopen van een airco of luchtkoeler bent u verzekerd van frisse lucht. Lekker koel in de zomer! Dit is zeker een product waar menig mens vrolijk van wordt. Het is een goede investering waar u zeker geen spijt van zal krijgen. Het online aanbod bij Van Melis is echt enorm uitgebreid. Je zult hier zeker kunnen slagen bij het vinden van een goed exemplaar. Het online aanbod bij ons is echt veel gevarieerder dan bij de winkel in uw buurt!